Απλά & Ελληνικά!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρώμε βαρετά και άνοστα φαγητά!!!

Έτσι οι ιδέες και γεύσεις από την κουζίνα μας τα μοιραζόμαστε μαζί σας στα βαζάκια μας.

Φτιάξαμε μία σειρά προϊόντων να είναι πρωτότυπα και πεντανόστημα. Ξενκινήσαμε με Σάλτσες Τομάτας αλλά και Σάλτσες Ντομάτας (!!!) αλλά γρήγορα μεγάλωσε η γκάμα. Αγνά και φυσικά για δυνατές γευστικές εμπειρίες που έχουν κατακτήσει και Διεθνή χρυσά βραβεία γεύσης. Εύκολα και έτοιμα για χρήση με το άνοιγμα, μπορείτε να απολαύστε με πολλούς τρόπους & συναδυασμούς.

Τα καλούδια μας θα τα βρείτε μόνο σε μικρά καταστήματα τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, καφεκοπτεία, ντελικατέσεν, κάβες, καφέ…

Ο Σκοπός μας είναι ….

  • Να προσφέρουμε γεύσεις και προϊόντα που τρώμε σπίτι μας και μοιραζόμαστε με φίλους και με την οικογένεια μας.
  • Να προσφέρουμε προιόντα έτοιμα για απόλαυση χωρίς να χρειάζεται άλλη κίνση εκτός από το άνοιγμα του βάζου αλλά και έυκολα στην χρήση με απίστευτα πολλές χρήσεις.
  • Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και όσο μπορούμε στην κοινωνία στην οποία επιχειρούμε.
  • Να σας κάνουμε να χαμογελάτε όταν γεύεστε τα προϊόντα μας και να τα απολαμβάνετε με τη ψυχή σας… γιατί για αυτό δουλεύουμε!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

H Ιστορία μας μέχρι τώρα…

2012

  • μαγειρεύουμε (!) την ιδέα… να δημιουργήσουμε μία νέα σειρά με σάλτσες τομάτας με τη βασική ερώτηση… γιατί να μην υπάρχουν σάλτσες τομάτας έτοιμες για χρήση με το άνοιγμα του βάζου, χωρίς να πρέπει να προσθέσεις κάτι ή να τις ζεστάνεις, να είναι πρακτικές και εύκολες για καθημερινές εφαργογές σε άπειρες συνταγές, αγνές, φυσικές, όπως τις φτιάχνουμε σπίτι μας και σε ανάλογη τιμή…? Έτσι, φτιάχνουμε 6 σάλτσες τομάτας και καλούμε φίλους και οικoγένεια να δοκιμάσουν. Βάλαμε τις σάλτσες τομάτας σε μπολ χωρίς ετικέτα να δούμε πόσο πραγαμτικά δυνατές γεύσεις είχαμε φτιάξει. Ήταν επιτυχία αφού δοκίμασαν μας είπαν εκέινη τι γεύση είναι η κάθε μία. Ο 6χρονος Σωτηράκης σε μία γωνία τρώει με κουταλάκι μία σάλτσα τομάτας. Όταν αναρωτήθηκε η μητέρα του τι τρώει, αφού δοκίμασε κατάλαβε ότι ήταν σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό… μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Σωτήρης αρνιόταν να φάει βότανα.. και έμεινε η μητέρα κατάπληκτη αλλά και πολύ χαρούμενη … άνοιξε ένας νέος γαστρονομικός κόσμος για το Σωτηράκη… αλλά και για όλους μας!
  • κάνουμε παραγωγή 6 σάλτσες τομάτας και αρχίζει η διανομή σε καταστήματα
  • παίρνουμε το πρώτο μας βραβείο για τη σειρά… Σάλτσα Τομάτα & Σκόρδο Great Taste Award από το Λονδίνο σε διαγωνισμό που έχει χαρακτηριστεί «τα όσκαρς της γεύσης»

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

  • κατάκτηση ενός ακόμη βραβείου Great Taste Award για στη συλλογή μας! Το υπέροχο και αρωματικο μας μείγμα BBQ Salt εντυπωσιάζει τους κριτές και κερδίζει το χρυσό! Άλλο ένα προιόν από την σειρά μας για καλό σκοπό, Simply Greek for Wise Greece

2020

  • θα είναι μία ακόμη μια καταπληκτική χρονιά για την Simply Greek!

Καλή Απόλαυση!