Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτήν της προσφοράς!  Κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν εταιρία & ομάδα να προσφέρουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

 

etke2  

 Κοινωνικό Πρόγραμμα

 

Μια πρωταρχικής σημασίας δράση μας είναι η αδιάλειπτη παραγωγή 14 προϊόντων (Simply Greek για τη Wise Greece)  με σκοπό την ενίσχυση του έργου της πολυβραβευμένης ΑΜΚΕ Wise Greece.

Ποιά είναι η Wise Greece? είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία που προωθεί προϊόντα μικρών παραγωγών και τα κέρδη από τις πωλήσεις τα μεταρέπει σε τρόφιμα για συσσίτια & ιδρύματα, για ανθρώπους σε ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η προσφορά μας είναι συνεχής και βιώσιμη –     για να έχει διάρκεια η προσφορά μας στην κοινωνία και όχι περιστασιακή.

Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να προσφέρουμε όλοι, και εσύ σαν καταναλωτής απλά αγοράζοντας και απολαμβάντονας ένα προϊόν από την σειρά μας αυτή βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου!

Για περισσότερη ενίσχυση του έργου – δίνουμε το 50% του κέρδους μας από την σειρά αυτή για το σκοπό – προσφέροντας σε συνανθρώπους μας με ανάγκη.

Από την αρχή της συνεργασίας μας με τη Wise Greece τον Μαίο 2014 έως σήμερα μέσω των πωλήσεων της σειράς μας αυτής, έχουμε καταφέρει να συμβάλλουμε στην προσφορά πάνω από 5000 μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

 

Ενισχύουμε επίσης ,με προιόντα διάφορα ιδρύματα, bazaars για καλό σκοπό και συσσίτια.

Περιβάλλον

 Οι δράσεις μας για να δείξουμε την αγάπη μας προς το περιβάλλον…

  • Εφαρμόζουμε προγραμματισμένες παραγωγές των προϊόντων μας σε ποσότητες ώστε να μείωσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα με το να παραγγέλνουμε πιο μαζικά τις πρώτες ύλες μας.
  • Έχουμε οργανωμένο πρόγραμμα παραδόσεων στα καταστήματα 3 φορές την εβδομάδα, όπου μαζεύονται οι παραγγελίες & οργανώνονται ανά περιοχή ώστε να μειώσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα.
  • Έχουμε καταργήσει την πλαστική συσκευασία για HORECA και χρησιμοποιούμε γυάλινες συσκευασίες ανακυκλώσιμες.
  • Ανακυκλώνουμε τα χαρτόνια απο τις συσκευασίες μας στην αποθήκη μας κατά 100%.