Μαρμελάδα Πορτοκάλι & Γλυκάνισο

Πρόσεχε…. είναι πολύ εθιστική!

Μία δυνατή γευστική εμπειρία με το ζουμερό πορτοκάλι και το αριστουγηματικό μπαχαρικό το γλυκάνισο να δένουν μαζί δημιουργώντας μία γεύση ανεπανάληπτη και πεντανόστιμη που κυριεύει. Κυρίεψε και τους γευσιγνώστες κριτές που μαγεύτικαν και της έδωσαν το όσκαρ της γεύσης, το βραβείο Great Taste.

Το θαύμα είναι ότι την δημιουργήσαμε για να μπορείς αν απολαμβάνεις την μοναδική της γεύση και με γλυκά αλλά, και με αλμυρά. Άλειψε την στο ψωμάκι και στο παξιμάδι σου για το πρωϊνό σου. Βάλτη στα γλυκά σου, στο cheesecake, στην πορτοκαλόπιτα. Συνόδεψε το χοιρινό σου, το κοτόπουλο σου, την γαλοπούλα σου. Με σολομό είναι αριστούργημα, με ψητές γαρίδες Θεϊκή.

Βάλε ένα μπαμπάτσικο κομμάτι φέτα σε αλουμινόχαρτο και αλίψτε μπολικη μαρμελάδα Πορτοκάλι & Γλυκάνισο πάνω, κλείσε το αλουμινόχαρτο και βάλτο στο φούρνο ή στα κάρβουνα.  ‘Οταν την σερβίρεις θα ακούς εκστασιακά μουγγιτά! Αυτό μπορείς να το κάνει και μέ αλλά λευκά τυριά, μπρι, καμαμπέρ, κατσικίσιο. Σέρβιρε την με τυριά όλα τα είδη από ανθόυρο μέχρι παρμεζάνα.

Στείλε μας τις δικές σου δημιουργίες με την Μαρμελάδα Πορτοκάλι & Γλυκάνισο!