Απλά & Ελληνικά!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρώμε βαρετά & άνοστα φαγητά!!!

Έτσι οι ιδέες & γεύσεις από την κουζίνα μας τα μοιραζόμαστε μαζί σας στα βαζάκια μας.

Φτιάξαμε μία σειρά προϊόντων να είναι πρωτότυπα & πεντανόστημα. Ξενκινήσαμε με Σάλτες Τομάτας αλλά και Ντομάτας (!!!) αλλά γρήγορα μεγάλωσε η γκάμα.  Αγνά & φυσικά για δυνατές γευστικές εμπειρίες που έχουν κατακτήσει και Διεθνή χρυσά βραβεία γεύσης. Εύκολα & έτοιμα για χρήση με το άνοιγμα, μπορείτε να απολαύστε με πολλούς τρόπους & συναδυασμούς.

Τα καλούδια μας θα τα βρείτε μόνο σε μικρά καταστήματα τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, καφεκοπτεία, ντελικατέσεν, κάβες, καφέ…

Ο Σκοπός μας είναι  ….

  • Να προσφέρουμε γεύσεις & προϊόντα που τρώμε σπίτι μας & μοιραζόμαστε με φίλους & με την οικογένεια μας.
  • Να προσφέρουμε προιόντα έτοιμα για απόλαυση χωρίς να χρειάζεται άλλη κίνση εκτός από το άνοιγμα του βάζου αλλά και έυκολα στην χρήση με απίστευτα πολλές χρήσεις.
  • Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε & όσο μπορούμε στην κοινωνία στην οποία επιχειρούμε.
  • Να σας κάνουμε να χαμογελάτε όταν γεύεστε τα προϊόντα μας και να τα απολαμβάνετε με τη ψυχή σας…γιατί στο τέλος για αυτό δουλεύουμε!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε & κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

H Ιστορία μας…

2012

  • μαγειρεύουμε (!) την ιδέα… να δημιουργήσουμε μία νέα σειρά με σάλτσες τομάτας με τη βασική ερώτηση… γιατί να μην υπάρχουν σάλτσες τομάτας έτοιμες για χρήση με το άνοιγμα του βάζου, χωρίς να πρέπει να προσθέσεις κάτι ή να τις ζεστάνεις, να είναι πρακτικές και εύκολες για καθημερινές εφαργογές σε άπειρες συνταγές, αγνές, φυσικές, όπως τις φτιάχνουμε σπίτι μας και σε ανάλογη τιμή…? Έτσι, φτιάχνουμε 6 σάλτσες τομάτας & καλούμε φίλους & οικoγένεια να δοκιμάσουν. Βάλαμε τις σάλτσες τομάτας σε μπολ χωρίς ετικέτα να δούμε πόσο πραγαμτικά δυνατές γεύσεις ελιχαμε φτιάξει. Ήταν επιτυχία αφού δοκίμασαν μας είπαν εκέινη τι γεύση είναι η κάθε μία. Ο 6χρονος Σωτηράκης σε μία γωνία τρώει με κουταλάκι μία σάλτσα τομάτας. Όταν αναρωτήθηκε η μητέρα του τι τρώει, αφού δοκίμασε κατάλαβε ότι ήταν σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό… μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Σωτήρης αρνιόταν να φάει βότανα.. και έμεινε η μητέρα κατάπληκτη αλλά και πολύ χαρούμενη … άνοιξε ένας νέος γαστρονομικός κόσμος για το Σωτηράκη… αλλά και για όλους μας!
  • κάνουμε παραγωγή 6 σάλτσες τομάτας και αρχίζει η διανομή σε καταστήματα

2013

2014

  • δημιουργούμε παρέα με την Amvrosia Gourmet & The Foodie Corner μία σάλτσα Αγάπης όπου κάνουμε δωρεά 0,50λ από την πώληση κάθε βάζου στην ΜΚΟ Μπορούμε

2015

2016

2017

2018

2019

  • Συνεχίζουμε να μοιραζόματσε τις αγαπημένες μας γεύσεις μαζί σας και ανατυσσόμαστε διαρκώς.

Καλή Απόλαυση!