.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σάντουϊτς με τόνο με σάλτσα Τομάτα & Ελιές

Υλικά

Ψωμί σε φέτες, ελιές, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τόνος, κόκκινες & κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες, 1 βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Ελιές

Κόψτε σε μικρά κομμάτια το τόνο και βάλτε σε ένα μπολ. Βάλτε στο μπολ και τις ελιές κομμένες σε ροδέλλες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και  2-3 κουταλιές Τομάτα & Ελιές και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Φρυγανίστε στο μεταξύ τις φέτες ψωμιού και αλείψτε τις με λίγη σάλτσα Τομάτα & Ελιές. Απλώστε το μείγμα σας στο ψωμάκι και κλείστε με την 2η φέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Φλογερό Χοτ Ντογκ με Φλογερή Πιπεριά

Υλικά

Mπαγκέτα ψωμί, λουκάνικα, 1 βαζάκι Φλογερή Πιπεριά

Βάλτε να ψηθούν ή να βράσουν τα λουκάνικα σας. Κόψτε τη μπαγκέτα στα τρία. Σκάψτε και αδειάστε την πολύ ψύχα από την μέση και βάλτε μέσα  μπόλικη Φλογερή Πιπεριά. Τοποθετήστε μέσα το λουκάνικο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Χοτ ντογκ με Τομάτα & Μαυροδάφνη

Υλικά

Μοσχαρίσιος κιμάς, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ψωμάκια, ελαιόλαδο, λουκάνικα, 1 βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Μαυροδάφνη

Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι λίγο ελαιόλαδο να κάψει. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Όταν ροδίσουν τα κρεμμυδάκια, προσθέστε και τον κιμά. Βάλτε τα λουκάνικα να βράσουν. Όταν ροδίσει ο κιμάς προσθέστε ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Μαυροδάφνη και ανακατέψτε καλά. Βγάλτε από τη φωτιά. Κόψτε τα ψωμάκι στη μέση. Βάλτε μέσα τα  λουκάνικα και μπόλικο κιμά.

 

 

 

 

 

 

 

Tορτίγια με xοιρινό με Τοματορακομελιά

Υλικά

Τορτίγες, χοιρινό φιλέτο, κομμένες κόκκινες πιπεριές, ελαιόλαδο, 1 βαζάκι Τοματορακομελιά

Βάλτε στο τηγάνι λίγο λαδάκι να ζεσταθεί. Κόψτε σε μικρά κυβάκια το κρέας. Βάλτε τα στο τηγάνι μαζί με τις πιπεριές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Όταν είναι έτοιμα σβήστε με Τοματορακομελιά ανακατεύοντας να πάει  παντού. Βγάλτε από το τηγάνι και απλώστε στις τορτίγιες και τυλίξτε τις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τορτίγια με Τομάτα & Βασιλικό

Υλικά

Τορτίγιες, φέτες ζαμπόν, φέτες τυριού, τομάτα κομμένη σε φέτες, 1 βαζάκι σάλτσα  Τομάτα & Βασιλικό

Αλείψτε τις τορτίγιες με σάλτσα  Τομάτα & Βασιλικό. Προσθέστε πάνω τις φέτες ζαμπόν, τυρί και  τομάτας και τυλίξτε κυκλικά. Κόψτε σε φέτες και  σερβίρετε.

 

 

 

 

 

 

 

Μπέργκερ με «τραβηγμένο» χοιρινό με Τοματορακομελιά

Υλικά

Χοιρινό κρέας σπάλα, αλάτι & πιπέρι, ψωμάκια μπέργκερ, 1 βαζάκι Τοματορακομελιά

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220°. Αλατοπιπερώστε στο κρέας. Απλώστε λαδόκολλα στο κάτω μέρους του ταψιού και τοποθετήστε πάνω το κρέας και  αφήστε για 40 λεπτά. Μετά κατεβάστε την θερμοκρασία στους 130°  και  αφήστε για περίπου  6 ώρες αφού το καλύψτε με αλουμινόχαρτο. Μετά από 6 ώρες ανεβάστε στους 220° για άλλα 10  λεπτά για να ξεροψηθεί. Βγάλτε το από το φούρνο. Αφήστε για μισή ώρα περίπου. Πάρτε 2 πιρούνια και αρχίστε να τραβάτε το κρέας για να το  κομματιάστε. Κόψτε τα ψωμάκια στη μέση και  βάλτε μέσα μπόλικο κρέας. Με ένα κουτάλι της σούπας βάλτε από πάνω Τοματορακομελιά.