Όροι χρήσης του ιστότοπου
  1. Η Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους χρήσης της ιστοσελίδας μονομερώς ανά πάσα στιγμή το θεωρήσει απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση με την ευθύνη όμως της ενημέρωσης των χρηστών για τις τυχόν αλλαγές οι οποίες γίνονται άμεσα δεκτές από τους χρήστες στης σελίδας.

 

  1. Η Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. δεν δεσμεύεται για το περιοχόμενο της σελίδας.

 

  1. Η σελίδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες χρήστες και η Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη γιατυχόν χρήση ανιλίκων.

 

  1. Η Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της σελίδα ή μέρος αυτής για καόποιο χρονικό διάστημ ή δια παντώς ή / και να αλλάξει, τροποιήσει, μεταβάλλει το περιοχόμενο της ή στο σύνολο ή το μερικό περιεχόμενο.

Σαφώς δε θα καταβάλει κάθε προσπάθεια διατήρησης της σελίδας και την διαθεσιμότητα της. Αν αυτή δεν είναι δυνατή λόγω τεχνικών τυχόν προβλήμάτων η Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

  1. Όλο το περιεχόμενο τηε σελίδας , φωτογραφικό υλικό, εικόνες, γραφικά, λογότυπα, σχέδια, κείμενα, συνταγές αποτελούν διοκτησία της Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε.
  2. Όλες οι πληροφορίες που δίνει ο χρήστης & προσωπικά δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλείς & απόρρητες.

 

  1. Απαγορεύεται κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή, χρήση, κατέβασμα υλικού από την ιστοσελίδα χωρίς την γραπτή άδεια της Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε.

 

Υποχρεώσεις χρηστών της σελίδας

 

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται από τον/ την κάθε χρήστη με δική του/της ευθύνη αποκλειστικά

 

Ο χρήστης δεν θα χρησημοποιεί την σελίδα και το υλικό της για κακόβουλη χρήση, για αποστολή, δημοσίευση, αναμετάδοση, με όπιοδήποτε τρόπο με δόλο ή τρόπο παράνομο, ρατσιστικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, άσμενο, ασεβή. Απαγορεύται η χρήση βλαβερού λογισμικού, ιών, προγράμματα, βλαβερός κώδικας με σκοπό να βάλψει τα συμφέροντα της Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. και της ιδιοκτησίας της πνευματική και μη καθώς και χρήση εργαλειών για την συλλογή, αποθήκευση & αναμετάδοση δεδομένων, προσωπικών και μη της Ε. Πάσουλας – Ε. Νικολάου Ο.Ε. ή άλλων χρηστών.

 

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος