.

.

.

 

 

 

 

 

Wise αβγουλάκια με  Πατέ Μουσακά

Υλικά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 6 αβγά, 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτηρο, 1 βαζάκι Πατέ Μουσακά από την σειρά μας Wise Greece

Βάλτε το βούτηρο στο τηγάνι να κάψει. Προσθέστε τοκρεμμύδι να ροδίσοει. Σπάστε τα  αγβά στο τηγάνι όπως κάνετε να φτιάξτε αβγά μάτια. Οταν είναι σχεδόν έτοιμα αδειάστε το βαζάκι με το Πατέ Μουσακά.  Αφήστε το 2-3 λετπά.  Σερβρίρετε με μπόλικο φρέσκο ψωμάκι!

 

 

 

 

 

 

 

Ψωμάκι με  Αβγό & σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα

 Υλικά

Φρέσκο ψωμάκι, αβγά, βούτηρο, αλάτι & πιπέρι, ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα

Κόψτε το ψωμάκι σε φέτες. Βάλτε λίγο βούτηρο στο τηγάνι  και τηγανίστε τα αβγά. Απλώστε στο μεταξύ στις φέτες  ψωμιού την σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα. Βάλτε από πάνω από κάθε φέτε ένα αβγό. Αλαταπιερώστε το κρόκο.

 

 

 

 

 

 

 

Φλογερά κόκκινα φασόλια με Φλογερή Πιπεριά

Υλικά

500γ φασόλια λευκά μικρά, 4 αβγά, βούτηρο, αλάτι & πιπέρι, 3 κουταλάκια αλάτι, ένα βαζάκι πατέ Φλογερή Πιπεριά

Βάλτε τα φασόλια σε ένα μπολ μαζί με νερό και το αλάτι. Ανακατέψτε να διαλυθεί το αλάτι. καλύψτε και αφήστε για 8 ώρες. Στραγγίξτε τα, ξεπλύντε τα και βάλτε σε μία κατσαρόλα νερό να βράσουν για περίπου μία ώρα. Σταγγίξτε τα και αδειάστε το μισό βαζάκι Φλογερή Πιπεριά μέσα στη κατσαρόλα & ανακατέψτε να πάει παντού. Αφήστε να σιγοβράσουν μαζί για περίπου 20 λεπτά. Βάλτε το υπόλοιπο βάζάκι & ανακατέψτε καλά. Βάλτε τα στο σκεύος σερβιρίσματος. Στο τηγάνι σας βάλτε λίγο βούτηρο να κάψει και τηγανίστε τα αβγά. Βγάλτε τα με μία σπάτουλα και τοποθετήστε τα  πάνω από τα φασόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αβγό με σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό

Υλικά

Αβγά, αλάτι & πιπέρι, ένα βαζάκι σάλτσα  Τομάτα & Βασιλικό

Βάλτε τη σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό στο τηγάνι να ζεσταθεί. Κάντε μία τρύπα στη σάλτσα και σπάστε μέσα το αβγό και αφήστε να τηγανιστεί. Αλατοπιπερώστε το αβγό πριν σερβίρετε.

 

 

 

 

Ποσέ αυγά με πατέ Αρακά & Δυόσμο

Υλικά

2 πολύ φρέσκα αβγά,  φρέσκο ψωμάκι, 1 βαζάκι πατέ Αρακά & Δυόσμο

Βάλτε νερό να ζεσταθεί σε μία κατσαρόλα. Σπάστε το κάθε  αβγό (με τη σειρά) σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα  περιττά υγρά (κόλπο του Χέστον Μπλουμενθαλ!) και βουτήξτε το στο νερό. Μαζέψτε ό,τι υγρά υπάρχουν μακριά από το κρόκο, νακολλήσει κοντά στο κρόκο. Αφήστε για 4 λεπτά. Κόψτε τοψωμάκι σε φέτες, ψήστε τις στο γκριλ. Απλώστε μπόλικο Αρακά & Δυόσμο και βάλτε από πάνω τα ποσέ αυγουλάκια.

 

 

 

 

 

 

 

Αχταρμάς με Τομάτα & Φέτα

Υλικά

4 αβγά, 150γ μανιτάρια, ψιλικομμένες πιπεριές, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ελαιόλαδο, 1 βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Φέτα

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και μετά προσθέστε τα μανιτάρια καθώς και τις πιπεριές. Προσθέστε τη Τομάτα & Φέτα και ανακατέψτε. Κάντετρύπες όπου μέσα σπάστε τα  αβγά να τηγανιστούν.