.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

Παπαρδέλες με σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό

Υλικά

παπαρδέλες, ελαιόλαδο, τριμμένο τυράκι, σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό

Αφήστε τα  ζυμαρικά να βράσουν για όσο  λέει ο παραγωγός. Αφού βράσουν, στραγγίξτε τα. Αφού σβήστε το μάτι, βάλτε στη καταρόλα σας λίγη σάλτσα Τομάτα & Βασιλικό και αδειάστε τα ζυμαρικά. Αδειάστε και την υπόλοιπη σάλτσα και ανακατέψτε. Σερβίρετε με τριμμένο τυράκι από πάνω.

 

 

 

 

 

 

 

Σπαγγέτι με  Αρακά & Δυόσμο

Υλικά

σπαγγέτι, ελαιόλαδο , ένα βαζάκι πατέ Αρακά & Δυόσμο

Αφήστε τα  ζυμαρικά να βράσουν για όσο λέει ο παραγωγός. Αφού βράσουν, στραγγίξτε τα. Αφού σβήστε το μάτι, βάλτε στη καταρόλα σας λίγο Αρακά & Δυόσμο και αδειάστε τα ζυμαρικά. Αδειάστε και την υπόλοιπη σάλτσα και ανακατέψτε.

 

 

 

 

 

 

 

Πένες με  σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι

Υλικά

πένες, ελαιόλαδο,  τριμμένη παρμεζάνα, ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι

Αφήστε τα  ζυμαρικά να βράσουν γιαόσο λέει ο παραγωγός. Αφού βράσουν, στραγγίξτε τα. Αφού σβήστε το μάτι, βάλτε στη καταρόλα  σας λίγη σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι και αδειάστε τα ζυμαρικά. Αδειάστε και την υπόλοιπη σάλτσα και ανακατέψτε. Βάλτε και τριμμένη παρμεζάνα.

 

 

 

 

 

 

Σπαγγέτι με μπέϊκον και  πατέ Σπανάκι & Φέτα

Υλικά

σπαγγέτι, ελαιόλαδο, κομμάτια μπέϊκον, ένα βαζάκι πατέ Σπανάκι & Φέτα

Αφήστε τα  ζυμαρικά να βράσουν για όσο λέει ο παραγωγός. Αφού βράσουν, στραγγίξτε τα. Στο λιγάνι σας βάλτε λίγο λαδάκι και τηγανίστε  τα κομματάκια μπέϊκον. Αφού σβήστε το μάτι, βάλτε στη καταρόλα σας λίγη Σπανάκι & Φέτακ αι αδειάστε τα ζυμαρικά  και τα κομμάτια μπέικον. Αδειάστε και την υπόλοιπη σάλτσα  και ανακατέψτε.

Γκρισότο με πατέ Σπανάκι & Φέτα

Υλικά

500γ ρύζι καρολίνα, ½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 500μλ νερό, 30 γρ βούτηρο, 100μλ λευκό κρασί, πατέ Σπανάκι & Φέτα

Σε ένα τηγάνι βάλτε το βούτηρο με το κρεμμυδάκι για 2-3 λεπτά. Προσθέστε το ρύζι ανακατεύοντας διαρκώς για περίπου 5-6 λεπτά. Προσθέστε το κρασί και αφήστε το μέχρι να εξατμιστεί. Αρχίστε να προσθέτε το νέρο σιγά σιγά ανακατεύοντας διαρκώς με το ρύζι ξανά και ξανά για περίπου 15- 16 λεπτά. Προσθέστε γενναίες κουταλιές Σπανάκι & Φέτα και αφήστε για άλλα 3 λεπτά  περίπου ανακατεύοντας.

 

 

 

 

 

 

 

Γκρισότο με  Παντζάρι Φέτα & Δυόσμο

Υλικά

500γ ρύζι αρμόριο, ½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 500μλ νερό, 30 γρ βούτηρο, 100μλ λευκό κρασί, ένα βαζάκι πατέ Παντζάρι Φέτα & Δυόσμο

Σε ένα τηγάνι βάλτε το βούτηρο με το κρεμμυδάκι για 2-3λεπτά. Προσθέστε το ρύζι ανακατεύοντας διαρκώς για περίπου 3 λεπτά ή μέχρι να γυλίσουν οι κόκκοι ρυζιού. Προσθέστε το κραασί και αφήστε το μέχρι να εξατμιστεί. Αρχίστε να προσθέτε το νέρο σιγά σιγά ανακατεύοντας διαρκώς με το ρύζι ξανά και ξανά για περίπου 15- 16 λεπτά. Προσθέστε γενναίες κουταλιές πατέ  Παντζάρι Φέτα & Δυόσμο και αφήστε για άλλα 3 λεπτά περίπου ανακατεύοντας.Αν θέλετε από πάνω πασπαλίστε λίγο τυράκι.

 

 

 

 

 

 

 

Ρυζάκι με γαρίδες με σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι

Υλικά

500γ ρύζι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 500γ γαρίδες καθαρισμένες, 1 πράσινη πιπεριά, 200γ κύβους ζαμπόν, βούτηρο, ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι

Βάλτε το ρύζι να βράσει. Βάλτε λίγο βούτηρο σε ένα βαθύ τηγάνι και  σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε τις γαρίδες και πιπεριά και ανακατέψτε μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Προσθέστε τους κύβους ζαμπόν. Αδειάστε μέσα το βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Θυμάρι. Στραγγίξτε το ρύζι και αδειάστε στο  τηγάνι και ανακατέψτε όλα μαζί.

 

 

 

 

 

 

 

Σπαγγέτι με σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα

Υλικά

σπαγγέτι, 2 μελιτζάνες, ελαιόλαδο, ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα

Αφήστε τα ζυμαρικα να βράσουν για όση ώρα λέει ο παραγωγός. Στο μεταξύ, κόψτε τις μελιτζάνες σε φέτες και ξεπλύντε τις. Βάλτε λίγο λάδι στο τηγάνι και τηγανίστε τις μελιτζάνες μέχρι να ροδίσουν. Βγάλτε τις από το τηγάνι και ακουμπίστε σε χαρτί κουζίνας. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά, στραγγίξτε τα και ανακατέψτε τα με ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Μελιτζάνα και αφήστε τα να κρυώσουν αρεκετά ώστε να τα πιάστε με το χέρι. Ανάψτε το φούρνο στους 180. Τυλίξτε τα σπαγγέτι γύρω γύρω από τις μελιτζάνες και βάλτε σε λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί. Πασπαλίστε με τυράκι και ψήστε γι απερίπου 10 λεπτά

 

 

 

 

 

 

Wise παπαρδελές με Τομάτα, Μαστίχα & Δυόσμο

Υλικά

παπαρδέλες, ελαιόλαδο, ένα βαζάκι Τομάτα, Μαστίχα & Δυόσμο

Βάλτε τα ζυμαρικά να βράσουν για όση ώρα λέει ο παραγωγός. Αφού βράσουν, στραγγίξτε τα. Βάλτε στη κατσαρόλα το μισό βαζάκι Τομάτα, Μαστίχα & Δυόσμο και ρίξτε μέσα τα ζυμαρικά και ανακατέψε. Αδειάστε και το υπόλοιπο βαζάκι και ανακατέψε πάλι. Αν θέλετε ρίξτε λίο τριμμένο τυράκι από πάνω.

Wise σπαγγέτι με Τομάτα & Δαμάσκηνο

Υλικά

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιος, ένα πακέτο σπαγγέτι, ελαιόλαδο, ένα βαζάκι σάλτσα Τομάτα & Δαμάσκηνο

Βάλτε το σπαγγέτι να βράσει όση ώρα λέει ο παραγωγός. Στο μεταξύ βάλτε σε άλλη κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέστε τον κιμά μέχρι να ροδίσει. Αφού βράσουν τα ζυμαρικά, στραγγίξτε τα. Αδειάστε την σάλτσα Τομάτα & Δαμάσκηνο μέσα στον κιμά και ανακατέψετε καλά. Αδειάστε μέσα στον κιμά τα ζυμαρικά και ανακατέτψτε καλά.

 

 

 

 

 

 

 

Wise νιόκι με σάλτσα Τομάτα, Ανθότυρο & Θυμάρι

Υλικά

1 πακέτο νιόκι, μία κουταλιά της σούπας βούτηρο, ένα βαζάκι Τομάτα, Ανθότυρο & Θυμάρι

Βάλτε το νερό να βράσει και ρίξτε μέσα τα νίοκι. Είναι έτοιμα όταν επιπλέουν στο νερό. Βγάλτε τα από το νερό με μία τρυπιτή κουτάλα. Βάλτε το βούτηρο στη κατσαρόλα και ρίξτε μέσα πάλι τα νιόκι μζάι με ένα βαζάκι  Τομάτα, Ανθότυρο & Θυμάρι και ανακατέψτε καλά. Είναι τόσο πλούσια η γεύση που δεν χρειάζεται να βάλτε περισσότερο τυρί από πανω.