Αλάτια

Το αλατάκι που δεν μπορεί να λείπει ποτέ. Μία συλλογή με μεγάλη έμπνευση!

Τα αλάτια είναι δημιουργίες για την σειρά μας Simply Greek for Wise Greece (μαθε περισσοτερα)

Spicy Salt (Simply Greek for Wise Greece)

Θα κάψει γλώσσες, θα τσουρουφλήσει ουρανίσκους, θα προκαλέσει δάκρυα και όλα αυτά…για καλό σκοπό! Το αλατάκι αυτό είναι από τη σειρά μας για τη Σοφή Ελλάδα. Ένα μείγμα πικάντικο για κάποιους, καυτερό για άλλους και … «ωχ αμάν δεν αντέχω» για κάποιους άλλους. Θα χαρίσει ζωντάνια & μια πικάντικη – καυτερή νότα σε όλα σας τα φαγητά… και όσο εσείς καταναλώνετε… βοηθάτε κάποιο συνάνθρωπό μας. Από τη σειρά μας Simply Greek for Wise Greece (μάθε περισσότερα)

Απλά Καυτερό!

Garlic Salt  (Simply Greek for Wise Greece)

Το λατρευτό μας σκορδάκι σε μια παθιασμένη σχέση με το αλατάκι του Μεσολογγίου που θα σας χαρίσει απολαύσεις απλόχερα….και όλα αυτά για καλό σκοπό… Το αλατάκι αυτό είναι από τη σειρά μας για τη Σοφή Ελλάδα όπου τα κέρδη ξαναγίνονται τρόφιμα για συνανθρώους μας σε ανάγκη. Δοκιμάστε  το στα κρεατικά, ψαρικά, πουλερικά, λαχανικά, πίτσα, ζυμαρικά … ακόμη και πατάτες τηγανιτές! Και όσο εσείς καταναλώνετε…βοηθάτε κάποιο συνάνθρωπό μας. Από τη σειρά μας Simply Greek for Wise Greece (μάθε περισσότερα)

Απλά Εξαίσιο!

BBQ Salt (Simply Greek for Wise Greece)

Αυτό το μείγμα με τα υπέροχα βότανα του έιναι το άρωμα της Ελλάδας κλεισμένο σε βαζάκι για την απόλαυση σας …για καλό σκοπό…. Το αλατάκι αυτό είναι από τη σειρά μας για τη Σοφή Ελλάδα. Το μείγμα αυτό θα το απολαύσετε με όλα σας τα ψητά… κρεατικά, κοτόπουλο, μανιτάρια, καλαμπόκι, μελιτζάνες, ψάρι και όλα τα πεντάνόστημα πράγματα που ψήνετε… και όσο εσείς καταναλώνετε…βοηθάτε κάποιο συνάνθρωπό μας. Από τη σειρά μας Simply Greek for Wise Greece (μάθε περισσότερα)

Απλά Πεντανόστιμο!

Oriental Salt (Simply Greek for Wise Greece)

Ένα μείγμα με πολύ έμπνευση…από την Πόλη…με τη κανελίτσα να πρωταγωνιστεί, το μείγμα αυτό είναι ιδανικό για κρεατικά και πουλερικά. Το αλατάκι αυτό είναι από τη σειρά μας για τη Σοφή Ελλάδα. Θα το χαρείτε ακόμη και σε μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, κεμπάμ… ακόμη και σε πατάτες… και όσο εσείς καταναλώνετε… βοηθάτε κάποιο συνάνθρωπό μας. Από τη σειρά μας Simply Greek for Wise Greece (μάθε περισσότερα)

Απλά Ονειρικό!